GOSSIP

H Μέγκι αποθέωσε την Έβελυν αλλά... έκραξε την Ηλιάνα [βίντεο]

Το μοντέλο Μέγκι Ντρίο πλέον έχει αρχίσει να... φημίζεται για τις αιχμηρές δηλώσεις, της και αυτή τη φορά φρόντισε και πάλι να... στάξει βιτριόλι μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως είχε και μια καλή κουβέντα να πει για την Έβελυν Καζαντζόγλου και την παρουσία της στο My Style Rocks.

H Μέγκι Ντρίο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη σχολίασε την πρόσφατη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, να προσπεράσει ρεπόρτερ που της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και να μην κάνει δηλώσεις.

Γελώντας, είπε ειρωνικά: «Φίρμα» και συνέχισε: «Να μην ξεχνάει η Ηλιάνα ότι έγινε από όλο αυτό, οπότε ξέρεις μια δήλωση να τη δώσει, μην μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ, σε παρακαλώ, μεταξύ μας τώρα έλα βρε Ηλιάνα μου».

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του GNTM αποθέωσε την Έβελυν Καζατζόγλου που έχει ρόλο κριτή του «My Style Rocks». «Επιτέλους μπήκε μια κυρία που διδάσκει στιλ» είπε. Η ρεπόρτερ τη ρώτησε ακόμη, αν θα άξιζε να ειναι σε αυτή τη θέση, η Ραμόνα Βλαντή, κάτι στο οποίο η Μέγκυ Ντρίο απάντησε: «Όχι ρε συ, η Ραμόνα φοράει τα ίδια και τα ίδια, σαν μούμια μου φαίνεται μερικές φορές. Στο ντύσιμό της είναι πολύ vintage, το ίδιο και το ίδιο μαύρους τόνους».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!