TV BITS

Survivor: Η Σταυρούλα πέταξε μεγάλη... κοτσάνα στο χθεσινό Κουίζ Ερωτήσεων

Ζόρικη ήταν η χθεσινή βραδιά για τους Μπλε, αφού όχι μόνο ηττήθηκαν στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, αλλά οριακά έχασαν και το έπαθλο στο Κουίζ ερωτήσεων αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή έγραψε μια πολύ, πολύ, πολύ... λάθος απάντηση στην τελική ερώτηση.

Συγκεκριμένα το σκορ ήταν 6 - 6 και η ερώτηση: " Ποια χρονολογία ταξίδεψε στο διάστημα η πρώτη μηχανή εσπρέσο" ήταν αυτή που θα έκρινε το ποια ομάδα θα κέρδιζε το πάντα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού.


Αντίπαλοι ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ενώ ο παίκτης των Κόκκινων έγραψε 1982, ο Λιανός έμεινε άφωνος όταν είδε πως η Σταυρούλα είχε γράψει ως απάντηση 1835, τοποθετώντας το μεγάλο επίτευγμα της ανθρωπότητας να ταξιδέψει στο διάστημα εκατοντάδες χρόνια νωρίτερα!


Για την ιστορία η σωστή απάντηση ήταν 2015 που απείχε αρκετά και από την απάντηση του Γιώργου, αλλά απείχε... πάρα πολύ από την απάντηση της Σταυρούλας.


Φυσικά έπεσε μπόλικο γέλιο, ενώ οι Κόκκινοι πανηγύρισαν τη νίκη τους.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα έγιναν στο τελικό του Κουίζ των Ερωτήσεων


Αργότερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μιλώντας στην κάμερα του Survivor φάνηκε να απορεί και η ίδια με το πόσο άστοχη απάντηση έγραψε!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού
 

 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!