GOSSIP

Ο Στάνκογλου δίνει αποστομωτική απάντηση στις φήμες περί νέου έρωτα

Το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν πως ο Γιάννης Στάνκογλου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομα της νέας συντρόφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε νέα σχέση με κυρία από τον χώρο της showbiz.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη δική του εκπομπή ανέφερε: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου "θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Η εφημερίδα “ΟΝ time” και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια.

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!