MEN'S GUIDE

Έρευνα αποκάλυψε ποια sex toys προτιμούν και αγοράζουν οι Έλληνες

Ποιες είναι η προτιμήσεις που έχουν οι Έλληνες για τα ερωτικά βοηθήματα; Η ηλικία, το φύλο και η γεωγραφική περιοχή παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν έπειτα από μεγάλη έρευνα.
 


H ομάδα του Shopflix επεξεργάστηκε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις των Ελλήνων για τα ερωτικά βοηθήματα ανά ηλικία και περιοχή για το 2023 και παρουσιάζει σχετική έρευνα.

Ο περισσότερος κόσμος θα εκπλαγεί όταν μάθει πόσες κατηγορίες ερωτικών παιχνιδιών υπάρχουν εκεί έξω. Jockstraps, dilators και pinwheels είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χρειάζεται να googlάρει κάποιος για να μάθει και τις χρήσεις τους. Από όλες αυτές τις κατηγορίες λοιπόν, την πρωτιά έχουν οι δονητές (31,5%) στις προτιμήσεις των Ελλήνων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση που πάει στα φετιχιστικά (11,2%). Την πεντάδα συμπληρώνουν οι sex-dolls, τα anal toys και τα dildos.


Οι ηλικίες που προτιμούν περισσότερο τα ερωτικά βοηθήματα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η προτίμηση δεν αλλάζει και τόσο πολύ ανά ηλικιακό γκρουπ. Περίπου 1 στους 5 χρήστες έχει αναζητήσει ή αγοράσει ερωτικό βοήθημα τουλάχιστον 1 φορά τους τελευταίους 12 μήνες.

Το ποσοστό είναι λίγο μεγαλύτερο στους 18-24 (23%) και κατεβαίνει σταδιακά ανά ηλικιακή ομάδα μέχρι το 17% και 18% στους 45-54 και 55-64 αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η πλειοψηφία των ηλικιών 18-24 δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ακόμα από το σπίτι των γονιών τους.


Η μάχη των φύλων για τα ερωτικά παιχνίδια

Η αιώνια ερώτηση είναι «οι άντρες ή οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο τα ερωτικά βοηθήματα;». Το ενδιαφέρον είναι ίδιο ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στο σύνολο του πληθυσμού. Εκεί που παρατηρούνται διαφορές είναι στο ενδιαφέρον ανά ηλικιακή ομάδα.

Οι άνδρες προηγούνται στο σκορ στις ηλικίες 18-24 με τις γυναίκες να ισοφαρίζουν στα 25-34 και να περνάνε μπροστά με διαφορά στα 35-44. Το μεγάλο comeback γίνεται από τους άνδρες άνω των 55 που φαίνεται να ζουν την δεύτερη εφηβεία τους.


Το ερωτικό βοήθημα που έρχεται πρώτο σε προτίμηση και η πόλη-έκπληξη

Οι δονητές είναι παντού πρώτοι, με την Αθήνα να κλείνει την πρώτη 3άδα με sex dolls και φετιχιστικά, την Θεσσαλονίκη με sex dolls και dildos, στην Πάτρα εμφανίζονται στην 2η θέση τα stap-on και κλείνει η τριάδα με φετιχιστικά, ενώ στη λίστα εμφανίζονται για πρώτη φορά τα δαχτυλίδια στύσης και μάλιστα στην 4η θέση.

Πηγή: protothema.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!