GOSSIP

Οι Γαρμπή - Σχοινάς μοιράστηκαν ένα καυτό φιλί στο J2Us

Στο J2Us όπου είναι κριτής η Καίτη Γαρμπή, εμφανίστηκε ως guest κριτής και ο Διονύσης Σχοινάς και μάλιστα είδαμε τους δυο τους να κάνουν ένα αναπάντεχο ντουέτο,

Ο σύζυγος της Καίτης Γαρμπή, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και για τη συνάδελφό του Άντζελα Δημητρίου, όταν αυτή ανέβηκε στη σκηνή και είπε δημόσια το πόσο τον στήριξε σε δύσκολες στιγμές.



Στην πορεία  'οταν ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος του μουσικού σόου, ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες και απογείωσε την διασκέδαση. Θέλησε, όμως, να αιφνιδιάσει και την σύζυγο του, Καίτη Γαρμπή. Με αρχή το κομμάτι «Συγκοινονούντα δοχεία», όπου και αναφώνησε «αφιερωμένο στο κορίτσι μου», ήρθε η ώρα για ένα ντουέτο των δύο.

Για αυτό και μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι», ο Διονύσης Σχοινάς θέλησε να της το αφιερώσει αλλά και να κατευθυνθεί προς την κριτική επιτροπή για να την «αρπάξει» από τους υπόλοιπους και να την παρασύρει στη σκηνή του J2US.

Κάτι που οδήγησε σε ένα υπέροχο live ντουέτο στο J2US με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά στα καλύτερα τους! Μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση – φωτιά που έκλεισε με ένα παθιασμένο φιλί για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!