WOMEN'S GUIDE

H 52χρονη Μαρία Ανδρούτσου συνεχίζει τα μπάνια και τρελαίνει κόσμο [εικόνα]

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να πετύχει μια εντυπωσιακή απώλεια κιλών και δείχνει πλέον πιο όμορφη και νεανική από ποτέ. Μάλιστα πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της και να εντυπωσιάζει τους πάντες με το κορμί της.

Η Μαρία που όλοι τη θυμόμαστε από το ρόλο της... ανόητης ηθοποιού στη σειρά Σαββατογεννημένες (έπαιζε στην... Πυρκαγιά μαζί με την Ελένη Ράντου) είναι πλέον 52 ετών αλλά δείχνει... αγέραστη.


Η ίδια μας έδειξε μέσω stories πως συνεχίζει τα μπάνια στη θάλασσα και μέσα στο φθινόπωρο.


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει χάσει 13 κιλά χωρίς, όπως λέει, να κάνει κάποια δίαιτα και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει πει πως ξαναβρήκε τη φόρμα της χάρη στο βελονισμό, ο οποίος μείωσε την όρεξη της για φαγητό ενώ παράλληλα ηρέμησε το νευρικό της σύστημα και δεν σκεφτόταν καθόλου τι και πότε θα φάει.

Παράλληλα μείωσε τις ποσότητες των γευμάτων της, πίνει πλέον δύο λίτρα νερό την ημέρα και φυσικά συνδυάζει την προσπάθειά της με γυμναστική που έχει γίνει για εκείνη τρόπος ζωής!

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!