VIRAL

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου της εστεμμένης των καλλιστείων Μις ΗΠΑ 2019

Το γύρο του κόσμου, κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση του τραγικού θανάτου, της Αμερικανίδας καλλονής Chesie Kryst, η οποία το 2019 είχε κατακτήσει τον τίτλο της Miss USA στα καλλιστεία και είχε εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ, στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη έπεσε στο κενό  από τον 29ο όροφο ενός ουρανοξύστη 60 ορόφων στο κέντρο του Μανχάταν γύρω στις 7.15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στο καλυμμένο με χιόνι πεζοδρόμιο.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Kryst είχε ποστάρει στα social media το μήνυμα «είθε αυτή η μέρα να σας φέρει ξεκούραση και γαλήνη».
 

Η καλλονή είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς Μις ΗΠΑ το 2019 και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο βήμα για να μιλήσει για την άμεση ανάγκη να αλλάξει το νομικό σύστημα της χώρας της, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας και κάλυψε τηλεοπτικά τα καλλιστεία Miss Universe.

 

Κατοικούσε στον 9ο όροφο του πολυτελούς κτιρίου, που βρίσκεται στην 42η Οδό. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι έπεσε στο κενό από έναν ανοιχτό χώρο που είναι προσβάσιμος από όλους τους ενοίκους του κτιρίου, αφού εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!