MEN'S GUIDE

Tips για να φορέσεις (σωστά) τα σορτς και φέτος το καλοκαίρι

Τα σορτς είναι αλληλένδετα με την καλοκαιρινή μόδα, εδώ και χρόνια, αφού είναι η τέλεια λύση για να αντιμετωπίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες με στυλ. Κρύβουν όμως και πολλές στιλιστικές παγίδες.

Τα σορτς συνδυάζονται ιδανικά τόσο με μπλουζάκια, είτε τύπου polo, ή και απλά t shirts, όσο και με πουκάμισα, κοντομάνικα ή μη.

Το print
Προσοχή θα πρέπει να δώσει αν επιλέξεις ένα σορτς με έντονο print (που φέτος είναι στη μόδα). Γιατί μπορεί η μόδα, φέτος να προτείνει να συνδυάζεις έντονα prints σε τοπ και σορτς, αλλά αυτό είναι ένα outfit που λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν.


 Η πιο safe λύση, είναι να συνδυάσεις το σορτσάκι σου που έχει κάποιο έντονο σχέδιο με μονόχρωμο μπλουζάκι ή πουκάμισο και να αποφύγεις να έχεις οποιοδήποτε άλλο έντονο  print, σε όλο το outfit, ακόμα και στα παπούτσια ή τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και αν έχεις επιλέξει ένα τοπ με έντονο print (το συνδυάζεις με μονόχρωμο σορτσάκι).

 

Το μήκος
Επίσης μεγάλη έμφαση πρέπει να δώσεις στο μήκος του σορτς.

Φέτος είναι στη  μόδα τα κοντά σορτς που όμως δεν ταιριάζουν σε όλους.


Η πιο safe επιλογή είναι να ακολουθήσεις το διαχρονικό στιλιστικό κανόνα, που θέλει το μήκος του σορτς να μην είναι ποτέ κάτω από το γόνατο. Ιδανικά ένα σορτς πρέπει να σταματά περίπου μια παλάμη πάνω από το γόνατο, ανάλογα με το ύψος σου. Για παράδειγμα, αν έχει ύψος περίπου 1.75 έως 1.80 εκατοστά, το σορτς πρέπει να σταματά περίπου 12 με 15 εκατοστά πάνω από το γόνατο.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!