WOMEN'S GUIDE

Τα τρία must beauty tips για αυτές τις μέρες

Μετά τις βραδινές εξόδους και τα χριστουγεννιάτικα πάρτι, επιβάλλεται αυτές τις μέρες να φροντίσετε την επιδερμίδα σας, για να είστε έτοιμες, να υποδεχθείτε το νέο έτος με το πιο λαμπερό δέρμα.

Και τρία είναι τα βασικά πράγματα που οφείλετε να κάνετε αυτές τις μέρες:


Καθαρισμός και peeling
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου για να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ ή όποιον άλλο ρύπο έχει μείνει στην επιδερμίδα σας. Μετά κάντε απολέπιση με κάποιο ειδικό scrub για να αποκτήσετε και πάλι λάμψη στο δέρμα.


Ενυδάτωση
Μετά την απολέπιση μπορείτε να απλώσετε κάποια μάσκα ομορφιάς βαθιάς ενυδάτωσης για να αποκαταστήσετε την υγεία του δέρματος. Γενικά αυτές τις μέρες και ειδικά τώρα που κάνει κρύο, μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε συχνά την επιδερμίδα σας. 


Μάσκα ματιών
Επειδή σίγουρα θα ξενυχτήσατε αυτές τις μέρες, φροντίστε να απομακρύνετε τυχόν πρηξίματα και κύκλους κάτω από τα μάτια, εφαρμόζοντας ειδικά patches  ή μάσκες ματιών. Να θυμάστε πως αν τρίψετε απαλά στην περιοχή των ματιών ένα παγάκι θα μπορέσετε να επιτύχετε την απομάκρυνση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος και να κάνετε "σύσφιξη" στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Μετά κάντε καλή ενυδάτωση της περιοχής με ειδική κρέμα ματιών. Ιδανικά κάντε όλη τη διαδικασία πριν τον ύπνο και φροντίστε να ξεκουραστείτε για αρκετές ώρες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!