VIRAL

Cox & Perry πόζαραν ξανά μαζί και ο... Chandler έχει γίνει αγνώριστος [εικόνα]

H Monica και ο Chandler δηλαδή, η Courteney Cox και ο Matthew Perry είναι ένα από τα πιο διάσημα τηλεοπτικά ζευγάρια και οι φαν της σειράς Φιλαράκια τρελάθηκαν από τη χαρά τους που τους είδαν να ποζάρουν ξανά μαζί μετά από τόσα χρόνια.

Πλέον είναι σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα δούμε κάποιο Friends' reunion αφού και η Aniston σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της παραδέχτηκε πως κάτι είναι στα σκαριά και διαρκώς πληθαίνουν οι κοινές αναρτήσεις που ανεβάζουν στα social media οι πρωταγωνιστές της σειράς.


Τώρα η 55χρονη Courteney Cox ανέβασε στο Instagram μια selfie στην οποία είναι αγκαλιά με τον 50χρονο σήμερα Matthew Perry και ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της πως οι δυο τους γευμάτισαν μαζί και πως εδώ και χρόνια παραμένουν φίλοι. 


«Μαντέψτε με ποιον έφαγα μεσημεριανό… ΤΟ ΞΕΡΩ!! Θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη; Πραγματικοί φίλοι» έγραψε στη λεζάντα η Cox τονίζοντας το "Could I BE any happier?" όπως ακριβώς έκανε και ο Chandler όταν μιλούσε!


Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή, αλλά πολλά είναι και τα σχόλια για το πόσο διαφορετικός δείχνει ο Matthew Perry μετά από τόσα χρόνια.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Nov 7, 2019 at 3:16pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!