GOSSIP

Ο The Rock δεν μπορεί να το πιστέψει πως βρέθηκε στο εξώφυλλο του Time 100

Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στα ουράνια όταν πληροφορήθηκε πως το πρόσωπό του φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Time στο τεύχος με τους 100 ανθρώπους που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Μάλιστα ο Dwayne Johnson ήταν κυριολεκτικά στον αέρα όταν έμαθε τα καλά νέα.

Ο γνωστός σε όλους "The Rock" ανέβασε στο Instagram μια πόζα του μέσα από ένα ιδιωτικό αεροπλάνο θέλοντας να μοιραστεί με τους 139 εκατομμύρια followers του, την απέραντη χαρά που ένιωσε όταν το προσωπικό του αεροσκάφους, του έκανε έκπληξη, με το να του δείξουν το εξώφυλλο του Time.


Ο Dwayne, λέει πως δεν μπορεί να το πιστέψει πως του έγινε τέτοια τιμή, και πως μπορεί τώρα να χρειάζεται να πηγαινοέρχεται στη δουλειά με ιδιωτικό αεροπλάνο, αλλά στην κανονική του ζωή, παραμένει ένας τύπος που ζει στην εξοχή και οδηγεί φορτηγάκι και όλο αυτό του φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό.


Ο Dwayne βρέθηκε και στο λαμπερό Time 100 gala που έγινε χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη, όπου και πάλι είπε πως δεν μπορεί να το πιστέψει πως του έκαναν αυτή την τιμή. 


Πάντως η επιλογή του The Rock από το Time, μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παλαιστής είναι ένας από τους δημοφιλέστερους σταρ στον κόσμο, οι ταινίες του σημειώνουν τεράστια εισπρακτική επιτυχία και ο ίδιος πλέον έχει μια αμύθητη περιουσία και είναι μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ στο Χόλιγουντ και τέλος η επιρροή του στα social media είναι τεράστια, αφού είναι ένας από τους ανθρώπους με τους περισσότερους followers σε όλο τον κόσμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!