WOMEN'S GUIDE

Micellar water: Τι είναι το "μικκυλιακό νερό" που συχνά ακούς για το ντεμακιγιάζ

Τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα έχεις δει κάποια διαφήμιση ή θα έχεις εντοπίσει στην αγορά, ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ που αναφέρει πως έχει micellar water. Εσύ όμως ξέρεις τι είναι το μικκυλιακό νερό και τι μπορεί να προσφέρει στην ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σου;

Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου που έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Αφαιρεί σε βάθος το μακιγιάζ μαζί με όλους τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα μας.

Το μεγάλο του πλεονέκτημα, είναι πως μετά την εφαρμογή του δεν είναι απαραίτητο να το ξεπλύνουμε, διότι δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα και καθαρίζει πολύ καλά από την επιδερμίδα.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων, δυσανεκτικών, λιπαρών ή με τάση για ακμή. Επίσης, έχει την ικανότητα να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, γεγονός που το κάνει κατάλληλο και για τα αφυδατωμένα – ξηρά πρόσωπα.

Το μυστικό του κρύβεται στα μικκύλια που περιέχει το νερό. Τι είναι αυτά; Πρόκειται για μικροσκοπικά μόρια ελαίων τα οποία με την ελαφριά πίεση που ασκείται προς το δέρμα και χωρίς τρίψιμο, ανοίγουν και μαγνητίζουν όλους τους ρύπους, το σμήγμα, καθώς και το μακιγιάζ.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε σε έναν demakeup δίσκο λίγο Micellar water και να το περάσουμε απαλά πάνω από το δέρμα μας. Στην περιοχή των ματιών, θα χρειαστεί να ακουμπήσουμε το βαμβάκι για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στο βλέφαρο και στη συνέχεια με μια κίνηση προς την άκρη του ματιού να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!