WOMEN'S GUIDE

Όλα όσα πρέπει να περιέχει μια γυναικεία τσάντα παραλίας

Αφού βρήκατε την αγαπημένη σας τσάντα παραλίας για φέτος το καλοκαίρι (και ελπίζουμε να διαλέξατε  κάποια που να χωράει αρκετά πράγματα) ήρθε η ώρα να την εφοδιάσετε με τα απαραίτητα.

Μια τσάντα παραλίας θα πρέπει (απαραίτητα) να περιέχει τα ακόλουθα.


1. Ένα νεσεσέρ για να βάλετε μέσα το αντιηλιακό σας, τo after sun σας ή κάποιο δροσιστικό water toner spray, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, κοκαλάκια και χτένα για τα μαλλιά και κάποιο σκεύασμα για τσιμπήματα ή ερεθισμούς. 


2. Ένα δεύτερο νεσεσέρ, είναι μια καλή ιδέα για να βάλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κινητό, γυαλιά, κλειδιά ή χρήματα, που δεν θέλετε να λερωθούν από κάποιο ατύχημα στο μπουκάλι του αντηλιακού σας. Οι περισσότερες τσάντες παραλίας έχουν ενσωματωμένη μια θήκη με φερμουάρ, οπότε αν δεν θέλετε να πάρετε δεύτερο νεσεσέρ, βολέψτε τα άνω αντικείμενα σε αυτή τη θήκη.


3. Δεύτερο μαγιό. Όσο και να λατρεύετε το νέο σας μαγιό, για λόγους υγιεινής θα πρέπει να το βγάλετε και να φορέσετε άλλο για να μην μένετε πολύ ώρα με βρεγμένο μαγιό στην παραλία.


4. Πετσέτα: Αναζητείστε μια πετσέτα που να είναι μεν απορροφητική αλλά να μην έχει βάρος και όγκο


5. Παρεό ή τουνίκ: Απαραίτητα αξεσουάρ είτε γιατί μπορεί να νιώσετε κάποια ψύχρα ή απλά γιατί θέλετε να μην κυκλοφορείτε διαρκώς μόνο με το μαγιό στην παραλία ή σε ένα beach bar.


Extra tip: Αυτό που καλό είναι να μην πάρετε μαζί σας είναι νεσεσέρ με καλλυντικά: το μακιγιάζ στην παραλία όχι μόνο είναι περιττό, αλλά έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες δεν έλκονται από τις βαμμένες γυναίκες στις πλαζ, ενώ και τα περισσότερα καλλυντικά δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες και ίσως αλλοιωθούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!