WOMEN'S GUIDE

Φτιάξε μια τέλεια μάσκα νυκτός με δύο απλά υλικά

Οι μάσκες νυκτός έχουν αποκτήσει πολλές φαν, αφού όταν τις εφαρμόζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς, τα ευεργετικά τους συστατικά σε συνδυασμό με την πολύωρη ξεκούραση έχουν σαν αποτέλεσμα το πρωί να ξυπνάς με την πιο άψογη και φρέσκια επιδερμίδα.

Στην αγορά θα βρεις πλήθος προϊόντων με μάσκες ομορφιάς νυκτός, αλλά μπορείς να φτιάξεις και εσύ μια μόνη σου με δύο απλά υλικά που εύκολα μπορείς να τα βρεις παντού.
Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι δύο πατάτες και πράσινο τσάι.


Η διαδικασία είναι απλή: φτιάξε ένα φλυτζάνι δυνατό πράσινο τσάι (άφησε αρκετή ώρα το τσάι μέσα στο ζεστό νερό ώστε να απορροφήσει αρκετή ποσότητα από το ευεργετικό αφέψημα) και άσε το τσάι να κρυώσει.
Ταυτόχρονα καθάρισε δύο μεσαίες πατάτες και πολτοποίησε τις πατάτες στο μπλέντερ. Μετά προσπάθησε να τις σουρώσεις και να πάρεις τα υγρά τους. 


Στα υγρά από τις δύο πατάτες θα προσθέσεις μετά δύο κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι από το φλυτζάνι που έχεις ετοιμάσει και η μάσκα νυκτός είναι έτοιμη.


Απλά πάρε ένα βαμβάκι ή ένα pad ντεμακιγιάζ, βύθισε το στο υγρό μείγμα και άπλωσε το ταμποναριστά στο πρόσωπό σου (μπορείς να απλώσεις μέχρι και 3 φορές το υγρό σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το στέρνο). Άφησε το υγρό να στεγνώσει και πέσε για ύπνο.

Το πρωί απλά ξέπλυνε το πρόσωπό σου με νερό και όποιο σαπούνι καθαρισμού χρησιμοποιείς και θα δεις ένα άψογο δέρμα/
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!