VIRAL

Αυτή η γυναίκα απέκτησε χρέη λόγω της εμμονής της με το Instagram

Η γυναίκα της φωτογραφίας παραδέχτηκε δημόσια πως η εμμονή της με τα social media και ειδικά το Instagram την οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο καθώς έχει πλέον αποκτήσει μεγάλα χρέη.

Το όνομά της είναι Lissette Calveiro, και είναι μια 26χρονη Αμερικανίδα που δραστηριοποιείται στον χώρο του marketing και των δημοσίων σχέσεων και το 2016 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.
Η νεαρή γυναίκα πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση στην οποίο εξομολογούσε την εμμονή της με τα social media.


Παράλληλα παραχώρησε μια συνέντευξη στη New York Post στην οποία παραδέχτηκε πως τα τελευταία χρόνια θέλοντας να γίνει αυτό που αποκαλούμε "influencer" έφτασε να ξοδεύει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα έβγαζε (για να κάνει ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς για να ποστάρει τις φωτογραφίες, να πηγαίνει σε ακριβά εστιατόρια κ.λπ.) και έφτασε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να χρωστάει περισσότερα από 10.000 δολάρια.

 


Η ίδια πλέον δηλώνει "Το Instagram και οποιοδήποτε είδος απεικόνισης μιας τέλειας ζωής με τέλειες πόζες δεν αξίζει για να φτάσεις στο σημείο να έχεις χρέη".


Μέσω δε του Instagram εξήγησε πως δεν θα ακολουθεί πια αυτόν τον τρόπο ζωής και πως τα social media όπως το Instagram είναι μέσα επικοινωνίας και όχι προβολής μιας ζωής που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και πως σκοπός τους είναι να συνδέουν ανθρώπους και τα likes δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!