VIRAL

Ένας καθηγητής συγκίνησε πολλούς στο Facebook... ακόμα και την Microsoft

Μια εικόνα που δείχνει ένα νεαρό καθηγητή πληροφορικής να διδάσκει σε σχολείο στην Γκάνα συγκίνησε πολλούς στα social media.

Ο καθηγητής είναι ένας 33χρονος, ο Owura Kwadwo,ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής σε ένα γυμνάσιο σε μια μικρή πόλη στη Γκάνα.


Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν φωτογραφίες στο Facebook που τον δείχνουν να προσπαθεί να διδάξει τους μαθητές του πληροφορική χωρίς όμως να διαθέτει ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( ο ίδιος αναφέρει πως στο σχολείο δεν υπάρχει ηλεκτρονικός υπολογιστής από το 2011), αφού στη χώρα του τα κονδύλια για τη δημόσια παιδεία είναι πενιχρά και αρκετοί από τους μαθητές του είναι από οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο Owura Kwadwo περιγράφει ως "αστεία" και περίεργη την κατάσταση στο σχολείο και εξηγεί πως αγαπάει πολύ τους μαθητές του.


Έτσι τον βλέπουμε να σχεδιάζει στον μαυροπίνακα με κιμωλία την εικόνα που όλοι βλέπουμε κάθε φορά που ανοίγουμε το Word για να εξηγήσει στους μαθητές του τις εφαρμογές και τον τρόπο λειτουργίας αυτού του προγράμματος.


Αυτή η φωτογραφία έγινε viral και συγκίνησε ακόμα και τα στελέχη της Microsoft που υποσχέθηκαν να στείλουν δωρεάν ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τον καθηγητή και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να διδάξει όλους τους μαθητές του σχολείου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!