VIRAL

Ο Ewan McGregor βραβεύτηκε και έκανε κάτι πρωτοποριακό! [βίντεο]

Όλοι οι σταρ όταν λαμβάνουν ένα βραβείο συνηθίζουν να ευχαριστούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά αυτό που έκανε ο διάσημος ηθοποιός Ewan McGregor δεν το έχει κάνει κανείς.

Ο διάσημος ηθοποιός στην ομιλία του ευχαρίστησε τόσο την πρώην σύζυγό του, όσο και την νυν σύντροφό του! Θυμίζουμε πως ο Ewan είχε χώρισε με την επί σειρά ετών σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής Eva Mavrakis καθώς τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε πως διατηρεί δεσμό με την συμπρωταγωνίστρια του Mary Elizabeth Winstead.

Ο 46χρονος ηθοποιός υποδύεται τους δίδυμους Emmitt και Ray Stussy στην σειρά Fargo και για το ρόλο αυτό βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα α' ανδρικού ρόλου στην 75η τελετή απονομή που έγινε το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ. Παραλαμβάνοντας το βραβείο, αρχικά ευχαρίστησε την πρώην γυναίκα του, την ελληνικής καταγωγής Εύα Μαυράκη: «Θέλω μια στιγμή να πω ευχαριστώ στην Eve, που ήταν πάντα στο πλευρό μου, επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μας, Clara ,Esther, Jamyan και Anouk». 

Στην συνέχεια όμως μίλησε και για την 33χρονη συμπρωταγωνίστριά του, την Mary Elizabeth Winstead, που υποδύεται την φιλενάδα του Ρέι Nikki Swango στη σειρά και που εδώ και μερικούς μήνες είναι μαζί του και στην πραγματικότητα. «Δεν θα υπήρχε ο Ρέι χωρίς την Mary Elizabeth Winstead»,

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail αυτή η πρωτότυπη και υπερβολικά "άνετη" κίνηση του Ewan προκάλεσε χαμό από σχόλια στο twitter

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!