MEN'S GUIDE

Πώς να καθαρίστε σωστά τα άσπρα πουκάμισα σας

Δυσκολεύεστε να καθαρίστε τις άσπρες φανέλες σας; Βγαίνουν από το πλυντήριο πιο βρώμικες απ’ ότι ήταν;  Το Men’s Health UK έχει μερικές εύκολες λύσεις, για να λάμπουν πάντα τα πολυαγαπημένα σας άσπρα πουκάμισα.  

Σύμφωνα με τον στυλίστα, Philip Start,  τα άσπρα πουκάμισα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής μόδας και πρέπει ο κάθε άνδρας να γνωρίζει το καλύτερο τρόπο να φροντίζει το πουκάμισο.

Πλύνετε το άσπρο πουκάμισο αμέσως

Μόλις φορέσετε το άσπρο σας πουκάμισο, να το βάλετε αμέσως να πλυθεί, είπε ο Start. 

Όταν πλένετε το πουκάμισο, είπε, καλό είναι να προσθέτετε μισό ποτήρι άσπρο ξυδιού, λόγω του ότι η οξύτητα του ξυδιού διαλύει ιδρώματα και τα λιπαρά πάνω στο πουκάμισο σας. 

Μην προσθέτετε πολύ σαπούνι

Ειδικά για τις άσπρες φανέλες σας, θα ήταν προτιμότερο να μην προσθέτετε πολύ σαπούνι, εφόσον μια υπερβολική δόση του σαπουνιού μπορεί να έχει την αντίθετη δράση στα ρούχα σας και να τα κάνει να φαίνονται πιο λερωμένα. 

Ο Start είπε να μετράτε το σαπούνι που βάζετε και να μην το υπολογίζετε με το μάτι. 

Αγοράστε πολλές

Ο καλύτερος τρόπος να προστατέψετε τα άσπρα σας, είναι να μην τα φοράτε τόσο συχνά.  Ο Start είπε ότι όταν αγοράζετε άσπρα πουκάμισα, καλό θα ήταν να αγοράσετε πολλά μαζί, ώστε να έχετε πάντα ένα άσπρο πουκάμισο να φορέσετε. 

Ελέγξτε την ποιότητα της φανέλας

Όταν αγοράζετε ένα άσπρο πουκάμισο, ο Start λέει, καλό θα ήταν να ελέγξτε την ποιότητα της φανέλας.  Είπε, αν σας φαίνεται καλή όταν την πιάσετε, τότε ενδεχομένως να είναι καλή η ποιότητα.  Ανέφερε επίσης ότι τα βαμβακερά συνήθως κρατούν την λάμψη τους περισσότερο από άλλων ειδών υφασμάτων. 

Πηγαίνετε σε ειδικούς

Μπορεί να είναι η τελευταία σας επιλογή να πληρώστε για να καθαρίστε τα ρούχα σας. Ωστόσο, ο Start λέει ότι είναι σίγουρο αν πάτε σε καθαριστήριο ότι θα καθαριστούν καλά οι φανέλες σας.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!