MEN'S GUIDE

Ένα ρόπαλο έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που γυμνάζεσαι

Αν ασχολείσαι με τα προγράμματα δύναμης ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το ρόπαλο RMT.

Δημιουργήθηκε από τον David Weck (ο εμπνευστής και της μπάλας γυμναστικής Bosu) και σχεδιάστηκε για να κάνει τις προπονήσεις σου να χτυπήσουν κόκκινο.

Το Ρόπαλο RMT (Rotational Movement Training, δηλαδή Προπόνηση Περιστροφικής Κίνησης) έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την περιστροφική δύναμη, η οποία σε βοηθά να αποφεύγεις την απώλεια ενέργειας κατά τη διάρκεια των κινήσεών σου, εκπαιδεύοντας το σώμα σου να αντιλαμβάνεται ευκολότερα πότε πρέπει να ενεργοποιηθούν ή να χαλαρώσουν ορισμένοι μύες - αυτό ειδικά προστατεύει από άσκοπους τραυματισμούς.

Το Ρόπαλο RMT κυκλοφορεί σε πολλαπλές επιλογές κιλών (από δύο έως και οκτώ), με ένα έξυπνα τοποθετημένο βάρος στο εσωτερικό της κεφαλής, το οποίο επειδή βρίσκεται σε ελεύθερη θέση, εξουδετερώνει την ένταση (λόγω της φυγόκεντρης δύναμης που ενεργοποιείται) και έτσι επιτρέπει στους μυς να μεγιστοποιήσουν το εύρος της κίνησής τους.

Ακολουθούν βιντεάκια που σου δείχνουν ασκήσεις (όπως το να μιμείσαι τις επιθέσεις με ρόπαλο ενός πολεμιστή, ή να κινείς το ρόπαλο πίσω και πάνω από το κεφάλι σου ή γύρω από τον κορμό σου μιμούμενος τις κινήσεις ενός αθλητή του μπέιζμπολ κ.λπ.).

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!