WOMEN'S GUIDE

Η Irina Shayk αποκαλύπτει τα τρία μυστικά της ομορφιάς της

Κατάφερε να κλέψει την καρδιά του χολιγουντιανού γόη Bradley Cooper (με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κορούλα) και μονίμως φιγουράρει στις λίστες με τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη.

Και η αλήθεια είναι πως η 31χρονη καλλονή από τη Ρωσία παραμένει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη και συνεχίζει να είναι εκθαμβωτική ακόμα και μετά τη γέννα.
Και αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνει να είναι πάντα τόσο όμορφη και λαμπερή η ίδια ισχυρίζεται πως έχει τρία ο μυστικά ομορφιάς για το δέρμα του προσώπου και του σώματός της και για τα εντυπωσιακά μαλλιά της.
 

• Κάθε πρωί κάνει κρύο ντους, μασάζ σε όλο το πρόσωπο με παγάκια και χρησιμοποιεί μάσκες με αγγουράκι. Mάλιστα έχει δηλώσει πως το συγκεκριμένο μυστικό ομορφιάς το έμαθε από την μητέρα της, η οποία δεν είχε χρήματα για ακριβές κρέμες και αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί χειροποίητα μέσα.

• Πριν από κάθε άλλη χρήση προϊόντος, η Irina κάνει απαλό μασάζ στο δέρμα της με φυσικό έλαιο καρύδας, για τέλεια ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς και λοιμώξεις.


• Βάζει σε καθαρά και νωπά μαλλιά ενυδατικό conditioner, τα τυλίγει με αλουμινόχαρτο και κάνει ηλιοθεραπεία. Ο ήλιος, θερμαίνοντας τα μαλλιά κάνει τα ενεργά συστατικά του conditioner να διεισδύουν βαθιά στη δομή της τρίχας. Μάλιστα εξηγεί ότι αυτή η τεχνική κάνει τα εύθραυστα και κατεστραμμένα μαλλιά να φαίνονται πιο δυνατά και υγιή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!