MEN'S GUIDE

5 kinky πράγματα που ίσως της αρέσουν στο σεξ και ντρέπεται να στο πει

Ναι και οι γυναίκες έχουν ερωτικές φαντασιώσεις και μάλιστα αρκετά kinky. Αν θέλεις να κάνεις πιο πικάντικη την ερωτική σου ζωή μαζί της μπορείς απλά να καθίσεις και να κάνεις μια open minded κουβέντα με τη σύντροφό σου, να μιλήσεις για τις δικές σου φανατσιώσεις και να της ζητήσεις να σου πει τις δικές της. Χωρίς όμως να την πιέσεις όμως να κάνει τίποτα που δεν το θέλει πραγματικά.

Για να βοηθηθείς σε αυτή την κουβέντα ακολουθούν οι πέντε πιο δημοφιλείς γυναικείες φαντασιώσεις όπως έχουν κατά καιρούς αναφερθεί σε έρευνες και μελέτες.

1. To ερωτικό τρίο, το γνωστό threesome μπορεί να είναι φαντασίωση των περισσότερων ανδρών, αλλά υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που μοιράζονται την ίδια φαντασίωση. Ωστόσο καλό είναι να ξέρεις πως σε σχετικό ερωτηματολόγιο γνωστού ανδρικού περιοδικού οι περισσότερες γυναίκες είπαν πως προτιμούν να κάνουν τρίο με δύο άνδρες παρά με μία άλλη γυναίκα (όπως πιθανά να θες εσύ).


2. Το ανδρικό striptease αρέσει στις γυναίκες. Η διαφορά είναι πως οι περισσότερες δηλώνουν πως προτιμούν να δουν έναν σέξι χορό από το σύντροφό τους και αποκλειστικά για τα μάτια τους και μόνο και δεν βρίσκουν τόσο ερωτικό το striptease σε ένα κλαμπ από επαγγελματίες στρίπερ (εκεί πάνε μόνο για πλάκα με τις φίλες τους σε κάποιο party φίλη τους που παντρεύεται).


3. Το role playng δηλαδή το παιχνίδι των ρόλων. (π.χ. εσύ γιατρός και αυτή ασθενής) αρέσει σχεδόν σε όλες.


4. Ερωτικά παιχνίδια με sex toys επίσης αρέσουν σε πολλές γυναίκες αλλά δηλώνουν πως δεν θέλουν να δεχτούν καμιά πίεση για την χρήση τους από τον σύντροφό τους. 


5. S&M & Βondage: Και το σαδομαζοχιστικό στοιχείο έχει επίσης θέση στις φαντασιώσεις πολλών γυναικών που ομολογούν πως τους αρέσει ο πόνος, αλλά και η αίσθηση πως γίνονται ερωτικές σκλάβες. Άλλωστε αυτό το επιβεβαιώνουν και σχετικές έρευνες που συνδέουν την γυναικεία σεξουαλική διέγερση με τον πόνο, αλλά και εδώ θέλει προσοχή για το πως θα της φερθείς. Για αρχή πάρε κάποια μαθήματα από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι και ξεκινήστε τα παιχνίδια αφού πρώτα έχεις συζητήσει μαζί της σε ποιο βαθμό θέλετε και οι δυο να εντείνετε αυτό το ερωτικό παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!