VIRAL

H Kris Jenner κατά λάθος επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες της Khloe και της Kylie;

Χαμός έγινε στο Instagram όταν η Kris Jenner, η μητέρα των Kardashians και των Jenners, ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία με διάφορες πυτζάμες.

Και λογικό είναι να αναρωτηθεί κανείς, γιατί μια φωτογραφία με πυτζάμες μπορεί να προκαλέσει χαμό; Η απάντηση είναι: γιατί κάποιοι θεωρούν πως αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει αυτό που επιμελώς κρύβουν εδώ και εβδομάδες δύο κόρες της Kris, η Khloe Kardashian και η Kylie Jenner, δηλαδή πως και οι δυο είναι έγκυες και περιμένουν τα πρώτα τους παιδιά.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως  η Khloe Kardashian είναι έγκυος και περιμένει παιδί με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson ενώ πολλοί θεωρούν πως είναι έγκυος και η Kylie Jenner και πως επίσης περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Travis Scott.


Επίσης είναι γνωστό πως η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West περιμένουν το τρίτο τους παιδί (ένα κοριτσάκι) με παρένθετη μητέρα. 
Και μπορεί να έχει επιβεβαιωθεί πως η Kim θα γίνει ξανά μητέρα, αλλά οι αδελφές της Khloe και Kylie αρνούνται πεισματικά να επιβεβαιώσουν τις εγκυμοσύνες τους .


Όμως τώρα η μητέρα τους Kris ανέβασε αυτή την επίμαχη φωτογραφία με τις συσκευασμένες πυτζάμες και έγραψε πως είναι δώρα για κάθε ένα από τα εγγόνια της και κάποιοι παρατήρησαν πως περισσεύουν δύο πυτζάμες.


Συγκεκριμένα στη φωτογραφία υπάρχουν 9 σετ πυτζάμες, ενώ τα (γνωστά) εγγόνια της Kris είναι μόνο 7: τα τρια παιδιά της Kourtney Kardashian, o Mason, η Penelope και ο Reign, τα δύο παιδιά της Kim, η North και ο Saint και το κοριτσάκι που περιμένει και η Dream το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει ο Rob Kardashian με την Blac Chyna.  Οπότε πολλοί θεωρούν πως οι δύο έξτρα πυτζάμες είναι για τα εγγόνια που περιμένει από την Kylie και την Khloe.

Η φωτογραφία ανέβηκε εδώ και μία εβδομάδα και αρχικά κανείς δεν έδωσε σημασία αλλά τώρα κάποιοι μπήκαν στον κόπο να μετρήσουν τις πυτζάμες και τα σχόλια πλέον πέφτουν βροχή.
Το μέλλον θα δείξει αν όντως η Kris περιμένει και άλλα δύο εγγόνια. Πάντως η ιστορία έχει δείξει πως η Kris δεν κάνει τίποτα τυχαία.


 

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Nov 15, 2017 at 9:28am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!