VIRAL

Ποζάρει με αξύριστα πόδια στην καμπάνια της Adidas και προκαλεί αντιδράσεις (vid)

Η Adidas ξεκίνησε την διαφημιστική της καμπάνια «Superstar» η οποία σύμφωνα με την εταιρεία επικεντρώνεται στην αυθεντικότητα και παρουσιάζει «εικόνες του αύριο» από μοντέλα, καλλιτέχνες, ακτιβιστές και αθλητές.

Η καμπάνια «επαναπροσδιορίζει την ομορφιά» και γι αυτό τον λόγο επιλέχτηκε να συμμετάσχει η Arvida Byström, γεγονός που προκάλεσε διαμάχη στο διαδίκτυο.

Η Arvida είναι μοντέλο και φωτογράφος από την Σουηδία και είναι ήδη γνωστή για την κατάρριψη στερεοτύπων αφού πρόκειται για φανατική υποστηρικτή του κινήματος «χωρίς ξύρισμα».

Το μοντέλο από την Σουηδία ποζάρει για την καμπάνια της Adidas φορώντας παπούτσια «Superstar» και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις λόγω των αξύριστων ποδιών της.

Στα σχόλια του βίντεο δεν λείπουν οι προσβολές και οι ευθείες απειλές! «Δεν μπορώ ακόμη να αρχίσω να φαντάζομαι πώς είναι να μην έχεις όλα αυτά τα προνόμια και να προσπαθείς να υπάρξεις στον κόσμο. Στέλνω αγάπη και προσπαθώ να θυμηθώ ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες εμπειρίες ως άνθρωποι », έγραψε η Byström στο Instagram της.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!