GOSSIP

Αυτό το διάσημο πρώην ζευγάρι είναι κοντά σε επανασύνδεση;

Υήρξαν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ, καθώς και οι δυο θεωρούνται πως ανήκουν στη νέα γενιά αστέρων του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστούν σε πολυβραβευμένες ταινίες.

Η Emma Stone και ο Andrew Garfield άρχισαν να βγαίνουν πριν από τρία χρόνια και ανακοίνωσαν πως χωρίζουν το 2015. Ωστόσο και οι δυο τους είχαν πει πως συνεχίζουν να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο και το είχαν παραδεχτεί και σε συνεντεύξεις τους.


Τώρα η βρετανική εφημερίδα Sun, αναφέρει πως το διάσημο πρώην ζευγάρι πιθανά σύντομα να επανασυνδεθεί.


Σύμφωαν με το δημοσίευμα, η Emma, η οποία τώρα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα του Maniac, έχει πυκνώσει τα ταξίδια της στο Λονδίνο και κάθε φορά φροντίζει να βλέπει τον Andrew.


Μάλιστα το άρθρο αναφέρει πως η Emma έχει δει δεκάδες φορές τον τελευταίο καιρό την παράσταση Angels in America με τον Garfield στο Λονδίνο και πως κάθε φορά η Emma φροντίζει να πάει και στα παρασκήνια και να συναντήσει τον Andrew.


Τέλος το δημοσίευμα επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο του Garfield η οποία αναφέρει πως τα συναισθήματα του διάσημου ηθοποιού για την Emma Stone "ποτέ δεν μαλάκωσαν".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!