VIRAL

O τρόπος που αυτός ο τύπος παρκάρει το αυτοκίνητό του εξόργισε τους πάντες

Αυτός ο νεαρός άνδρας που ζει στη Μεγάλη Βρετανία έχει εκνευρίσει τους πάντες όχι μόνο με τον τρόπο που παρκάρει το αυτοκίνητό του, αλλά και με το γεγονός πως ο ίδιος αρνείται να παραδεχτεί πως κάνει κάποιο λάθος. 

Όλα ξεκίνησαν όταν στη σελίδα  Spotted Spalding στο Facebook έγινε viral μια εικόνα που έδειχνε πως κάποιος είχε παρκάρει ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Seat LEON, με τέτοιο τρόπο, που το μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο καταλάμβανε 4 ολόκληρες θέσεις πάρκινγκ!


Αυτή η φωτογραφίa προκάλεσε τα οργισμένα σχόλια πολλών, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στα όσα ακολούθησαν όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο οποίος μάλιστα πόσταρε επώνυμα για να δικαιολογήσει τις πράξεις του.


Πρόκειται για τον Fabio Silva ο οποίος όχι μόνο δεν μετανιώνει για αυτό που κάνει αλλά εξήγησε πως έχει βρει αυτόν τον τρόπο για να προστατεύσει το αυτοκίνητό του συγκεκριμένα ο άνδρας έγραψε: 


"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παρκάρεις καταλαμβάνοντας 4 θέσεις. Αν ξοδέψετε και εσείς εκατοντάδες λίρες για το αυτοκίνητό σας τότε θα καταλάβετε γιατί κάνω ό,τι κάνω. Σόρι που δεν θέλω κάποιοι ηλίθιοι να καταστρέψουν το καμάρι μου". 


Αυτή η δικαιολογία του Silva προκάλεσε ακόμα πιο οργισμένα και πικρόχολα σχόλια στο Facebook με πολλούς να απορούν με ειρωνική διάθεση και να ρωτούν πόσες θέσεις θα έπιανε αν είχε κανένα πιο ακριβό αυτοκίνητο όπως π.χ. μια Ferrari!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!