VIRAL

Ένα φιλί του David Beckham προκάλεσε πολλά σχόλια στο Instagram [εικόνες]

O David Beckham ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις και τόσα σχόλια.

Ο David και η σύζυγός του Victoria μαζί με τα παιδιά τους απολαμβάνουν διακοπές στην Τανζανία και μάλιστα ξεναγήθηκαν και στο εθνικό πάρκο της χώρας βλέποντας από κοντά άγρια ζώα και θαύμασαν το μοναδικό αφρικανικό τοπίο.


Και το διάσημο ζευγάρι φάνηκε να έχει μαγευτεί από την αφρικανική χώρα και έτσι τόσο ο David όσο και η Victoria ανέβαζαν διαρκώς βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους.
Όμως μια φωτογραφία που ανέβασε ο David και στην οποία ο ίδιος δίνει ένα φιλί στην κορούλα του Harper συγκέντρωσε πλήθος σχολίων.

Και ενώ αρχικά οι περισσότεροι σχολίαζαν πως η σκηνή ήταν πολύ τρυφερή, μετά κάποιοι άρχισαν να κατηγορούν τον David πως είναι απαράδεκτο να φιλάει στο στόμα την μόλις 5 ετών κόρη του και άλλοι σχολίαζαν το πατρικό αυτό φιλί ως "περίεργο" και "ανάρμοστο". Και έτσι ξεκίνησε ένας διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα σε χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον David και να πουν πως είναι ένα εντελώς αθώο φιλί και πως και οι ίδιοι φιλούν στο στόμα τα παιδιά τους και άλλοι συνέχισαν να βρίσκουν απαράδεκτο αυτό το φιλί.

 

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jun 1, 2017 at 10:55am PDT


Πάντως στο παρελθόν και ένα φιλί τη Victoria Beckham στη Harper είχε επίσης προκαλέσει πολλά σχόλια.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!