WOMEN'S GUIDE

Ξέρεις πόσο νερό χάνει το δέρμα σου με κάποια απλά πράγματα; [βίντεο]

Είναι γνωστό πως ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα δείχνει πιο όμορφο, λαμπερό και νεανικό, και η σωστή ενυάδτωση είναι απαραίτητη για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

Όμως πολλές αγνοούν πως την ξηρότητα και την αφυδάτωση στο δέρμα τους την προκαλούν όχι μόνο περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος και η έκθεση στις υπεριώδη ακτίνες UV, αλλά ακόμα και οι πιο απλές και καθημερινές συνήθειες όπως η επίσκεψη στο γυμναστήριο ή η καθημερινή εργασία στο γραφείο.


Η Clinique παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο μας εξηγεί πως υπάρχουν δεκάδες παράγοντες που προκαλούν αφυδάτωση στο δέρμα. Έτσι για παράδειγμα με ένα απλό πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας 45 λεπτών το δέρμα σας χάνει περίπου 1 λίτρο νερό, ενώ μετά από ένα 8ωρο εργασίας (ακόμα και καθιστικής σε ένα γραφείο) το δέρμα σας αφυδατώνεται κατά περίπου μισό λίτρο ενώ ακόμα και ένα ταξίδι, όπως για παράδειγμα μια αεροπορική πτήση διάρκειας 7 ωρών μπορεί να προκαλέσει απώλεια υγρασίας στο δέρμα που επίσης αγγίζει το μισό λίτρο.


Για αυτό δημιουργήθηκε το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, το οποίο σας προσφέρει ένα κύμα βαθιάς ενυδάτωσης ενώ συγχρόνως βοηθά να αυξηθούν τα αποθεματικά ενυδάτωσης του δέρματος κατά 179%, με διάρκεια 24 ώρες στο 65%. Αναζητήστε την απόλυτη ενυδάτωση και την ανάλαφρη υφή που σας προσφέρει αυτή η ενυδατική κρέμα σε μορφή water-gel, η οποία κάνει το δέρμα να φαίνεται άμεσα πιο μαλακό, ενυδατωμένο και με πιο ομοιόμορφη υφή. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!