WOMEN'S GUIDE

Τα ολόσωμα μαγιό φέτος κατατροπώνουν τα μπικίνι

Ήδη από τις προηγούμενες χρονιές τα ολόσωμα μαγιό είχαν αρχίσει σταδιακά να γίνονται ξανά δημοφιλή, μετά από δεκαετίες παντοκρατορίας των μπικίνι. Φέτος όμως πήραν κεφάλι.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας EDITED, η οποία καταγράφει τις τάσεις στη παγκόσμια αγορά, φέτος το καλοκαίρι σημειώθηκε μια θεαματική αύξηση των προτάσεων σε ολόσωμα μαγιό στη λιανική αγορά.
Συγκεκριμένα η εταιρεία καταγράφει πως και οι προτάσεις γνωστών εταιρειών, labels και οίκων μόδας σε ολόσωμα μαγιό, αυξήθηκαν φέτος κατά 20% σε σύγκριση με τη διαθεσιμότητα ολόσωμων μαγιό που είχε καταγραφεί στην αγορά την ίδια εποχή πέρυσι.


Παράλληλα οι ειδικοί καταγράφουν και μια παγκόσμια μείωση των πωλήσεων των μπικίνι που αγγίζει το 9%, ενώ αντίθετα τα ολόσωμα μαγιό εμφανίζουν φέτος τριπλασιασμό σε ζήτηση και θεαματική αυξηση σε πωλήσεις.
Επίσης φέτος έχει παρατηρηθεί και αύξηση ζήτησης των λεγόμενων αθλητικών ολόσωμων καθώς όλα τα μεγάλα brands αθλητικών ειδών σημειώνουν αύξηση των πωλήσεών τους, κάτι που οι αναλυτές το αποδίδουν στην τάση του athleisure. 
Φυσικά η Emily Bezzant, που είναι επικεφαλής αναλύτρια στην ομάδα του EDITED τονίζει πως αυτά τα στοιχεία δεν σημαίνουν πως τα μπικίνι θα εξαφανιστούν, αλλά σίγουρα αυτή η σεζόν ανήκει στα ολόσωμα.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!