VIRAL

Πανικό προκαλεί ο σωσίας του Lionel Messi [εικόνες]

Λίγο έλλειψε για ένα Ιρανό μαθητή να φυλακιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο και η αιτία; Η ομοιότητα του με τον παγκόσμιου φήμης ποδοσφαιριστή, Lionel Messi, στάθηκε αφορμή να προκληθεί πανικός στους δρόμους.

Ο Reza Parastesh έχει μια ιδιαίτερη ομοιότητα με τον Αργεντίνο επιθετικό και θεώρησε διασκεδαστική την ιδέα να ντυθεί παίκτης της Barcelona και να περιπλανηθεί γύρω από την ιρανική πόλη Hamedan.

Αλλά ο Parastesh δεν είχε καμία απολύτως ιδέα πόσο δημοφιλής θα ήταν με τους πολίτες της πόλης.

Ήταν τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που άρχισαν να προσεγγίζουν τον φοιτητή και να τον παρακαλούν για μία φωτογραφία που η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει, συνοδεύοντας τον σε τοπικό σταθμό για να διατηρήσει τη δημόσια τάξη και να αποκαταστήσει την κυκλοφορία.

Ο πατέρας του Parastesh, ήταν αυτός που παρατήρησε την ομοιότητα πριν από λίγους μήνες και τον παρότρυνε να ποζάρει φορώντας την στολή της Barcelona.

Παρά το γεγονός πως αυτή η βόλτα του ως Messi τελικά κατέληξε σε αστυνομικό τμήμα, ο Parastesh είναι ενθουσιασμένος με το πόσο δημοφιλής αποδείχτηκε να είναι η μίμηση του και δήλωσε πως δουλεύει για να μάθει κόλπα και με την μπάλα ποδοσφαίρου για να μοιάζει περισσότερο με τον παίκτη.

"Τώρα οι άνθρωποι με βλέπουν πραγματικά ως τον Ιρανό Messi και θέλω να μιμηθώ ό,τι κάνει", ανέφερε ο Parastesh.

"Όταν εμφανίζομαι κάπου, οι άνθρωποι είναι πραγματικά συγκλονισμένοι. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βλέπω ότι αυτό τους κάνει ευτυχισμένους και αυτή η ευτυχία μου δίνει πολλή ενέργεια."

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!