WOMEN'S GUIDE

Tα νέα διάφανα πλαστικά jeans μόλις κυκλοφόρησαν και προκαλούν [εικόνες]

Τον τελευταία καιρό παρατηρείται μια τάση τα τζην παντελόνια να είναι όλο και πιο extreme, αλλά κάποια τζην προκαλούν αντιδράσεις.

Πρόσφατα η Vetements και η Levi's παρουσίασαν μια σειρά με τζην παντελόνια και σορτσάκια που έχουν φερμουάρ στα... οπίσθια και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και τώρα ήρθε η σειρά της εταιρείας Topshop να προκαλέσει με τα νέα πλαστικά διάφανα τζην παντελόνια που λανσάρει.
Στην ουσία δεν είναι καν τζην, αφού είναι φτιαγμένα από διάφανο πλαστικό και απλά έχουν φόρμα και ραφές που θυμίζουν ένα κλασσικό τζην παντελόνι.
Με το που παρουσιάστηκαν κάποιοι έσπευσαν να πουν πως τα βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντα, αλλά οι περισσότεροι απορούν και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιό είναι το νόημα του να δημιουργήσεις ένα παντελόνι από πλαστικό και μάλιστα να το λανσάρεις λίγο πριν το καλοκαίρι και τονίζουν πως σίγουρα θα ιδρώνεις με ένα τέτοιο παντελόνι.

Πάντως αυτά τα τζην συζητιούνται πολύ τις τελευταίες ώρες στα social media αλλά συγκεντρώνουν κυρίως αρνητικά και ειρωνικά σχόλια, αλλά ήδη είναι διαθέσιμα on line σε τιμές που ξεκινούν από τα 90 περίπου ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα τζην.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!