MEN'S GUIDE

Είσαι άνδρας και άνω των 30; Aυτά τα 7 πράγματα πρέπει να φύγουν από το σπίτι σου

Υπάρχουν κάποια πράγματα που κανένας ώριμος άνδρας δεν πρέπει να συνεχίσει να έχει στο σπίτι του, όσο και αν του θυμίζουν τα νεανικά του χρόνια.

Όλοι οι άνδρες ξεκινούν να ζουν στο πρώτο τους σπίτι με τα βασικά: ένα στρώμα, μερικά σεντόνια, κάποιες κούπες (διαφορετικές μεταξύ τους) και ίσως κάποια οικονομική ηλεκτρική κουζίνα (για τους τυχερούς). Σιγά σιγά, όμως, το σπίτι μεταμορφώνεται και πλησιάζει όλο και περισσότερο την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε άνδρα.

Αν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, ίσως πρέπει να σκεφτείτε να «ξεφορτωθείτε» κάποια πράγματα. Παρόλο που δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία που ένας άνδρας θεωρείται «ώριμος», τα 30 φαίνονται να είναι μια καλή ηλικία και υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που πρέπει σιγα σιγά να αρχίσετε να αποχωρίζεστε.

1. Αφίσες χωρίς πλαίσιο.

Δεν μπορείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας ενήλικα, αν δεν έχετε πετάξει όλες τις αφίσες που είχατε στην μετεφηβεία σας. Υπάρχει η παρανόηση ότι η πραγματική τέχνη είναι ακριβή, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορείτε να προμηθευτείτε οικονομικά έργα τέχνης. Και να τους βάλετε πλαίσιο!

2. Στρώμα στο πάτωμα.

Με ένα στρώμα στο πάτωμα, είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους πως έχετε βάλει σε τάξη τη ζωή σας. Ως ενήλικας ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα κανονικό κρεβάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι το ιδιαίτερο , απλά να έχει πόδια και προσκέφαλο!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!