VIRAL

Μια νέα αφίσα των Zara εκνευρίζει και προκαλεί αντιδράσεις

Τα πολυκαταστήματα Zara δέχονται σφοδρή κριτική μέσω social media λόγω μιας νέας αφίσας που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στα καταστήματα.

Η αφίσα δείχνει δύο νεαρά κορίτσια με τζην παντελόνια να κοιτούν τον φακό, ενώ η αφίσα φέρει το σλόγκαν "Love Your Curves" (Αγάπα τις Καμπύλες σου).
Και ένα τέτοιο σλόγκαν μοιάζει αρκετά επίκαιρο την εποχή που o κόσμος της μόδας, προσπαθεί να σπάσει κάποια στερεότυπα, που plus size μοντέλα όπως η Ashley Graham κάνουν διεθνή καριέρα, ενώ το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα labels λανσάρουν ρούχα για κάθε σωματότυπο, ακόμα και για τις πιο εύσωμες γυναίκες. 
Μόνο που στην περίπτωση της διαφήμισης των Zara τα κορίτσια δεν έχουν καθόλου καμπύλες. Σύμφωνα με το USA Today το @Zara άρχισε να δέχεται χιλιάδες ειρωνικά και επικριτικά σχόλια μετά το μήνυμα που ανέβασε στο twitter  μια ραδιοφωνική παραγωγός από την Ιρλανδία η οποία πρώτη εντόπισε την αφίσα σε ένα κατάστημα Zara στο Δουβλίνο και πλέον χιλιάδες τέτοια μηνύματα ανεβαίνουν στα social media από άλλες χώρες του κόσμου όπως την Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!