VIRAL

Απολαυστικός ο Jimmy Kimmel στα Όσκαρ - Τα "καρφιά" του κατά Trump [βίντεο]

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής κέρδισε τις εντυπώσεις ως ο φετινός παρουσιαστής της 89ης τελετής απονομής των βραβειω Όσκαρ και τόλμησε να στρέψει (με χιούμορ) τα βέλη του κατά του Donald Trump.

Ο Jimmy Kimmel άνοιξε τη βραδιά με έναν απολαυστικά χιουμοριστικό μονόλογο που ξεκίνησε με διακριτικά υπονοούμενα για τις πολιτικές του Trump. Έτσι ξεκίνησε το λόγο του απευθυνόμενος στους εκατομμύρια Αμερικανούς και τις 225 χώρες που τώρα μισούν τις ΗΠΑ, ενώ μίλησε και για την ανάγκη για ενότητα. 

Όμως στην πορεία δεν δίστασε να απευθυνθεί στον ίδιο τον Donald Trump τον οποίο και κατονόμασε καθώς τον ευχαρίστησε γιατί όπως είπε ο Jimmy Kimmel με ένα σαρδόνιο χαμόγελο όλο νοημα στα χείλη "θυμάστε πέρυσι που κάποιοι κατηγορούσαν τα Όσκαρ για ρατσισμό;" 
Επίσης ο Jimmy απευθύνθηκε στην ίδια την ηθοποιό Meryl Streep και στις επιθέσεις που αυτή δέχτηκε από τον Donald Trump μετά την ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες και ζήτησε από το κοινο να τη χειροκροτήσει ενώ ο ίδιος σχολίασε το φόρεμά της και τη ρώτησε με χιούμορ: " Ωραίο φόρεμα - Είναι της Ivanka;"
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!