WOMEN'S GUIDE

To μυστικό για τέλεια χείλη το έχετε ήδη στο ντουλάπι σας και δεν το ξέρετε

Τα χείλη χρειάζονται φροντίδα για να παραμένουν σωστά ενυδατωμένα και να είναι υγιή και όμορφα και οι περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στη χρήση lip balms για να περιποιηθούν τα χείλη τους.

Και όμως σύμφωνα με μερικές εκ των διασημότερων beauty και make up artists το τέλειο υλικό για την περιποίηση των χειλιών σας, το έχετε ήδη στο σπίτι σας και το χρησιμοποιείτε καθημερινά απλά δεν ξέρετε πως έχει διπλή χρήση.
Έτσι όπως πολλές γυναίκες δεν ξέρουν πως με το μολύβι των ματιών ή το eyeliner μπορείς να γεμίσεις και τα φρύδια, πως η σκιά ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlight και να ταμπονάρει το κραγιόν ή πως με λίγο κραγιόν μπορείς να πετύχεις εφέ που να θυμίζει ρουζ στα μάγουλα, έτσι δεν γνωρίζουν και τη διπλή χρήση της κρέμας ματιών.
Σύμφωνα με τις beauty editors η κρέμα ματιών που βάζουμε στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδανική και για τα χείλη και μάλιστα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα. Συγκεκριμένα σου προτείνουν κάθε φορά που απλώνεις την κρέμα ματιών κάτω και γύρω από τα μάτια, με το ίδιο δάχτυλο και το υπόλοιπο της κρέμας πάνω σε αυτό να κάνεις και ένας ελαφρύ και απαλό πέρασμα πάνω στην επιφάνεια και των χειλιών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!