MEN'S GUIDE

Τί να φορέσεις ανάλογα με το πού θα κάνεις ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιά [εικόνες]

Το 2016 οδεύει προς το τέλος του και όλοι ετοιμάζονται για τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν.

Αν και εσύ έχεις αποφασίσει πού θα υποδεχτείς το νέο έτος, φρόντισε να προσαρμόσεις τις στυλιστικές σου επιλογές στο ύφος του ρεβεγιόν, για να μην σε βρει το 2017 υπερβολικά επίσημα ντυμένο ή πιο... χύμα από όλους τους άλλους γύρω σου.
1. Ρεβεγιόν με συγγενείς ή φίλους σε σπίτι. Οι περισσότεροι επιλέγουν αυτόν τον τύπο του ρεβεγιόν και καλά κάνουν. Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία φρόντισε να ντυθείς απλά, ζεστά και casual. Ιδανικά φόρεσε ένα στενό ζιβάγκο ή μια μάλλινη ζακέτα πάνω από ένα πουκάμισο.


2. Ρεβεγιόν σε μπαρ ή club. Tα δερμάτινα biker's jackets είναι ο σύμμαχός σου σε μία τέτοια έξοδο και θα αναδείξουν τον πιο ροκ και ζόρικο χαρακτήρα σου.


3. Ρεβεγιόν σε επίσημο δείπνο. Αν σε έχουν καλέσει σε κάποιο επίσημο δείπνο (π.χ. κάποιας εταιρείας) τότε θα πρέπει να ντυθείς όπως θα ντυνόσουν σε μία επαγγελματική συνάντηση, δηλαδή με ένα αυστηρό smart tailored κοστούμι.


4. Ρεβεγιόν στον δρόμο. Αν σκοπεύεις να πας σε κάποια πλατεία ή κάποια υπαίθρια πρωτοχρονιάτικη διοργάνωση, τότε το μόνο για το οποίο θα πρέπει να αγχωθείς είναι το κρύο: σκούφοι, puffer jackets και γάντια είναι οι σύμμαχοί σου


5. Πρωτοχρονιάτικο κοσμικό ρεβεγιόν - χοροεσπερίδα. Αν ανήκεις σε αυτούς που θα κάνουν ρεβεγιόν σε κάποιο 5άστερο ξενοδοχείο ή καζίνο που διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, θα πρέπει να ξεχάσεις όλα τα παραπάνω και να επιστρατεύσεις το πιο επίσημο σμόκιν σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!