MEN'S GUIDE

Fashion tips από του 5 πιο καλοντυμένους άνδρες της εβδομάδας [εικόνες]

Είναι όλοι τους διάσημοι και παραδίδουν τα δικά τους μαθήματα στυλ.

Δείτε ποιοί κέρδισαν μία θέση στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες της εβδομάδας και τί να αντιγράψετε από το στυλ τους που αποτυπώνει τις νέες τάσεις στη μόδα.


1. Brooklyn Beckham

O γιος του David και της Victoria, παραδίδει μαθήματα street style και ασπάζεται δύο μεγάλες τάσεις στην ανδρική μόδα: το ροζ χρώμα και τα 90s στυλ φούτερ.


2. Dev Patel

Ο πρωταγωνιστής του φιλμ Lion, που θεωρείται φαβορί για υποψηφιότητα στα Όσκαρ σου δείχνει πως να φορέσεις κοστούμι χωρις γραβάτα και χωρίς να χάνεις το στυλ σου με τον πιο τέλειο συνδυασμό: άψογο tailored γκρι ριγέ κοστούμι και μπορντό μονόχρωμο μπλουζάκι.


3. Justin Theroux

Με αυτό το λουκ εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στο αεροδρόμιο LAX, ο σύζυγος της Jennifer Aniston και με ένα τζάκετ πέτυχε να ασπαστεί τρία νέα fashion trends: τις μεταλλικές αποχρώσεις, τα κοντά jackets και τα καπιτονέ φουσκωτά μπουφάν


4. Eddie Redmayne


O διάσημος Βρετανός ηθοποιός μονίμως φιγουράρει στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους άνδρες του πλανήτη και όχι άδικα. Εδώ πήγε σε ιπποδρομίες με τη σύζυγό του και μας έδειξε πως μπορεί κανείς να ασπαστεί άψογα την τάση του layering φορώντας ένα υπέροχο πανωφόρι πάνω από γκρίζο κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο. Το δε πανωφόρι είναι απολύτως εναρμονισμένο με την τάση της μόδας που θέλει τα navy παλτό να πρωτοστατούν φέτος τον χειμώνα.


5. Luke Evans

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε σε κοσμικό φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο και μας απέδειξε πως τα πουκάμισα με φραμπαλάδες έχουν θέση και στο σήμερα καθώς το 70s revival είναι η πιο ισχυρή φετινή τάση στη μόδα Το δε μπλε βραδυνό του κοστούμι είναι τόσο επίσημο όσο πρέπει.
 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!