VIRAL

Αεροπορική εταιρεία απέκλεισε δια βίου οπαδό του Trump από τις πτήσεις της [βίντεο]

Η γνωστή αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Airlines ανακοίνωσε πως απαγορεύει διά βίου την πρόσβαση στις πτήσεις της σε έναν Αμερικανό υποστηρικτή του Donald Trump.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακοινώσει αυτή την αυστηρή απαγόρευση μετά από ένα βίντεο που ανέβηκε την περασμένη Τρίτη στο Facebook και έγινε viral προκαλώντας την οργή πολλών.
Όπως αναφέρει το CNN, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, εν ώρα πτήσης και καθώς το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Atlanta με προορισμό το Allentown στην Pennsylvania, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να μιλά επιθετικά στους άλλους επιβάτες, ενώ αποκάλεσε τις γυναίκες που βρίσκονταν στην πτήση "Hillary Bitches" (σκύλες της Χίλαρι Κλίντον) και να φωνάζει σε όλους πως ο Donald Trump είναι ο πρόεδρος όλων τους και αν δεν τους αρέσει κρίμα!
Ο CEO της αεροπορικής εταιρείας  Ed Bastian, έστειλε επιστολή προς τους εργαζόμενους της εταιρείας λέγοντας πως κακώς ο συγκεκριμένος επιβάτης παρέμεινε στην πτήση, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα αποζημιώσει στο ακέραιο το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων για όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης.
Δείτε το επίμαχο βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!