GOSSIP

Σοκ για τον Παπακαλιάτη! Ο πατέρας του είναι στην εντατική μετά από τροχαίο

Στιγμές αγωνίας βιώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καθώς ο πατέρας του νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε χθες αργά το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Creta24, μία μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τον γνωστό επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα ενώ εκείνος κινούνταν πεζός.

Ο αγαπητός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τη νύχτα υπεβλήθη σε χειρουργείο στα κάτω άκρα, καθώς έφερε ανοιχτά κατάγματα, στο μηρό και την κνήμη.

Επίσης φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, και συγκεκριμένα κατάγματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, την σπονδυλική στήλη, τα πλευρά και τη λεκάνη.

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πολύ χαμηλή αναπνευστική υποστήριξη και επικοινωνεί από την πρώτη στιγμή, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Όπως έγραψε το Creta24, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Κρασαδάκη το βράδυ της Δευτέρας, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μηχανή στην οποία επέβαινε ένας πατέρας με τον γιό του παρέσυρε τον 76χρονο επιχειρηματία.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά και ο 17χρονος συνεπιβάτης του δίκυκλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!