GOSSIP

Η Καινούργιου είπε γιατί δεν παρευρέθηκε στον γάμο του Κουσουλού

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/10) ο Πέτρος Κουσουλός με τη σύζυγό του, Ευαγγελία και πραγματοποίησαν και την βάπτιση της κόρης τους, αλλά μολονότι παρόντες ήταν ως καλεσμένοι πολλά διάσημα πρόσωπα και συνεργάτες του δημοσιογράφου από την tv, έγινε μεγάλος ντόρος για τις... ηχηρές απουσίες κάποιων.

Ο ίδιος ο Πέτρος Κουσουλός, ενοχλημένος με τα όσα γράφτηκαν περί καλεσμένους που την τελευταία στιγμή... ξεκαλέστηκαν είπε: «Υπήρχε μια αλλαγή τελευταίας στιγμής λόγω καιρού που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε σε ανοιχτό χώρο και περικόψαμε κάποιους καλεσμένους. Δεν υπήρξε θέμα με τις προσκλήσεις, μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Αναγκαστικά έγινε μια περικοπή!».


Και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου δεν πήγε στον γάμο, αλλά η ίδια είπε πως ήταν καλεσμένη.
 

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον γάμο παρότι ήταν καλεσμένη στέλνοντας τις θερμότερες ευχές της.

«Δεν πήγα στον γάμο. Πήγα να κάνω κάτι εξετάσεις το Σάββατο το πρωί και μετά ένιωθα χάλια. Πήγα στο σπίτι να ξαπλώσω και δεν μπορούσα να σηκωθώ.

Ήταν λίγο δύσκολες οι εξετάσεις. Κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ, έστειλα συγγνώμη στα παιδιά και μακάρι να ήμουν εκεί. Αλλά ξέρω ότι δεν παρεξηγήθηκαν τα παιδιά!».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!