GOSSIP

H Πάολα μίλησε για τον δικό της stalker

H δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα, με αφορμή την πρεμιέρα της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τους Μενιδιάτη και Νίνο, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και σε αυτή, με αφορμή τα όσα έγιναν πρόσφατα με τον Γιάννη Πλούταρχο, αναφέρθηκε και στα όσα βίωσε η ίδια, με κάποιον stalker.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σκορδά και αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τους Νίνο και Χρήστο Μενιδιάτη.

«Είναι φιλαράκια από τα παλιά, έχουμε ξανασυνεργαστεί. Δεν αγχώνομαι, είμαι πάντα καλά, δεν προβληματίζομαι για τίποτα».

Όπως λέει η ίδια: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και πέρασα δύσκολα, ήταν πάρα πολύ σοβαρό». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και την τηλεόραση. «Δεν βλέπω τηλεόραση και δε με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τηλεοπτικά».

Ενώ αναφέρθηκε και στο παιδί της. «Είμαι αυστηρή σαν μητέρα. Εμπιστεύομαι το παιδί μου, δεν εμπιστεύομαι τους άλλους».

Η ίδια δηλώνει η καλύτερη μαμά και πως το παιδί της είναι όλη της η ζωή. «Εμπιστεύομαι το παιδί μου αλλά όχι τους ανθρώπους έξω. Σαν πεθερά προσέχω περισσότερο το παλικάρι από ότι το παιδί μου. Οι γυναίκες τυραννούν τα αγόρια, είναι τσαούσες».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!