GOSSIP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βούρκωσε μιλώντας για μια απώλεια που βίωσε

Στην εκπομπή των Χατζίδου - Παύλου, μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Shopping Star.

«Νομίζω ότι πλέον αισθάνομαι και εγώ τη σιγουριά της παρουσίασης, αισθάνομαι πρώτη χρονιά σίγουρα παρουσιάστρια», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη: «Δεν με συμβουλεύει, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, δεν ανήκει σε αυτόν τον χώρο, όπως δεν τον συμβουλεύω εγώ. Του αρέσει ως τηλεθεατής γιατί εάν έχει διάλειμμα εκείνη την ώρα, του αρέσει να χαζεύει και να βλέπει και τα αστεία και όλα. Είναι μια καλή ισορροπία και είναι κάτι που το λέει και ο ίδιος».

Κάνοντας αναδρομή στις τηλεοπτικές της πρεμιέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βούρκωσε για την περίοδο που ξεκινούσε την πορεία της με την εκπομπή «Pop Up» στον Alpha. 

«Αυτή η εβδομάδα (σ.σ. της πρεμιέρας) ξεκίνησε πολύ ταπεινά και πολύ διαφορετικά απ’ ότι γνωρίζετε. Γιατί έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο, μια εβδομάδα πριν, οπότε για εμένα εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος το να καταφέρω να είμαι ήρεμη, υγιής και να πηγαίνουν τα πράγματα καλά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!