GOSSIP

H Δώρα Νικολή είπε κατηγορηματικά πως δεν χάρισε κανέναν αγώνα στη Δαλάκα

Η Δώρα Νικολή ήταν η παίκτρια του Survivor, που αν και κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα, αποχώρησε μια μόλις ανάσα πριν από τον τελικό και σήμερα 24/6 εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Δώρα, περιποιημένη και με ελαφρύ μακιγιάζ δεν θύμιζε σε τίποτα την... σκληροτράχηλη παίκτρια του Survivor, αλλά ήταν πολύ πιο θηλυκή και γοητευτική.


H 46χρονη μητέρα, που παρέμεινε για μήνες στο Survivor, είπε αρχικά πως κατάφερε να διαψεύσει όλους όσοι δεν πίστευαν πως θα αντέξει τόσο πολύ.


Στην πορεία άφησε αιχμές για τον Γιώργο Γκιουλέκα, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να τον δει στον Τελικό, διότι εντόπισε κάποια στοιχεία στην συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του που την ενόχλησαν.


Φυσικά αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Δαλάκα την οποία αποκάλεσε φίλη της και όταν ρωτήθηκε για τα όσα της είχαν προσάψει οι Ντάνιελ και Φάνης, πως "χάρισε" νίκες στη Δαλάκα, η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά τονίζοντας πως πάντα ήθελε να φτάσει μέχρι τον Τελικό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!