GOSSIP

Η Λιάνα Κανέλλη τραυματίστηκε on air - Όλα τα νεότερα για την υγεία της

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε χθες Κυριακή 9/6, on air η Λιάνα Κανέλλη, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος και  πολιτικός έπεσε μέσα σε τηλεοπτικό πλατό, όπου ήταν καλεσμένη λόγω ευρωεκλογών και η πτώση της προκάλεσε... πανικό σε όλους τους παριστάμενους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, είδαμε πως αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του στο πάνελ κι έτρεξε να βοηθήσει.

«Ωχ έπεσε», είπε σοκαρισμένη η Ελίζα Βόζενμπεργκ, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά της, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου τόνισε πως «είχαμε ένα ατύχημα και θα το διαχειριστούμε τώρα. Ελπίζουμε να είναι καλά».

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου επέστρεψε στο πλατό και είπε για τη Λιάνα Κανέλλη πως «είχε ένα μικρό ατύχημα με το πόδι της, ελπίζω όλα να είναι καλά».

 

Σήμερα Δευτέρα 10/6 η Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη. 

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!