GOSSIP

Η Καινούργιου αποκάλυψε γιατί βούρκωσε όταν συνάντησε τον Μαζωνάκη

Τον Γιώργο Μαζωνάκη συνάντησε το απόγευμα της Τετάρτης 5/6 η Κατερίνα Καινούργιου για μια σπάνια συνέντευξη του τραγουδιστή και σήμερα 6/6 η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της πως σε αυτή τη συνάντηση βίωσε μια πολύ δυνατή στιγμή συγκίνησης.

Η συνάντηση των δυο έγινε γνωστή ήδη από χθες, αφού και οι δυο τους ανέβασαν στα social media μια κοινή πόζα τους και η παρουσιάστρια σήμερα είπε πως η συνέντευξη θα μεταδοθεί τις επόμενες μέρες και πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό με την αδερφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εσένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό», ξεκαθάρισε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να πάρω συνέντευξη με έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό», τόνισε.

«Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι έχει πληγωθεί από όλο αυτό που έχει γίνει. Είναι διακριτικός και ένας κύριος και προστατεύει το περιβάλλον του. Αυτό που με ενδιέφερε στην κουβέντα, είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα για τη ζωή του, πώς έχει μεγαλώσει, πώς σκεφτόταν ως έφηβος, που δεν τα έχει πει ποτέ», είπε η KatKen.

Για να καταλήξει: «Επανέρχεται με νέο τραγούδι που μου το έβαλε και βούρκωσα. Είναι ένα βιωματικό τραγούδι που πολλοί θα ταυτιστούν απεριόριστα. Τον είδα καλύτερα από ποτέ».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!