GOSSIP

Στο Εφετείο ξεκινά νέα δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για την υπόθεση βιασμών

Στο Εφετείο της Αθήνας προκειμένου να παρασταθεί στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των δύο απόπειρων βιασμών σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, βρίσκεται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δίπλα του βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται και οι δύο γυναίκες, οι οποίες με βάση την πρωτόδικη απόφαση, είχαν υποστεί απόπειρα βιασμού από τον ηθοποιό.


Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση που αντιμετώπιζε, αλλά είχε κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τώρα θα δικαστεί ξανά.

Η απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και με αυτή είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών στον ηθοποίο για τις δυο πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε μάλιστα απορρίψει αίτημα του ηθοποιού για αναγνώριση δυο ελαφρυντικών αλλά του είχε χορηγήσει αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι την έφεση.

Στο Εφετείο παρούσες ήταν οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ παρών ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!