GOSSIP

Ο Σάκης Ρουβάς εξήγησε γιατί αρχικά δεν ήθελε να κάνει οικογένεια [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας 27/5 ο Σάκης Ρουβάς και οι δυο άντρες μίλησαν για όλα!

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μέσω Instagram κοινές πόζες του με τον παρουσιαστή, σχολιάζοντας πως η πρώτη συνέντευξη που είχε κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν πριν από πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες και αναρωτήθηκε αν έχουν αλλάξει πολλά από τότε!

Ο Σάκης Ρουβάς θυμήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή τη συνέντευξη που είχαν κάνει το 2005 στο Λος Άντζελες, όταν εκείνος βρισκόταν στην Αμερική για να τελειοποιηθεί ως καλλιτέχνης.

«Όσο ζούσα στην Αμερική είχα την ευκαιρία να κάνω μαθήματα υποκριτικής με τον Howard Fine, έμαθα πολλά» είπε ο Σάκης ενώ όταν ρωτήθηκε πώς καταφέρνει και είναι τόσο πειθαρχημένος στη ζωή του, ο ίδιος τόνισε:

«Εκτός από τον Σάκη Ρουβά, υπάρχει και ο Αναστάσιος, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω περισσότερο... Ο δρόμος μου ήταν αυτή η φωνή που έχουμε μέσα μας και μας καθοδηγεί, θέλει ησυχία να την ακούσεις».

Επίσης μίλησε για τα πρώτα χρόνια στην Κέρκυρα, τα όνειρα, τη δυσλεξία και τον πρωταθλητισμό/

«Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω αστροναύτης, κοίταζα τα αστέρια και το φεγγάρι... Δεν διάβαζα καθόλου. Ήμουν δυσλεκτικός. Είχα μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο και τα μαθήματα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σχολείο, ταξίδευε αλλού το μυαλό μου» είπε γυρνώντας τον χρόνο πίσω ο Σάκης και συνέχισε μιλώντας για τη διαδρομή του:

«Έκανα πρωταθλητισμό από 9 ετών στην ενόργανη γυμναστική... Το σχολείο είναι μία βάση για να ξεκινήσεις αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος».

Όταν ρωτήθηκε αν κάποιο από τα παιδιά του είναι μελετηρό, ο Σάκης παραδέχτηκε με χιούμορ: «Κανένα από τα παιδιά μου δεν χαίρεται με το διάβασμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που λέει, ''να γυρίσω σπίτι να διαβάσω μαθηματικά και φυσική''... Το σημαντικό είναι να βρεις τον εαυτό σου, να διαπιστώσεις τι αγαπάς πραγματικά, αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις».

Πώς είναι όμως ως μπαμπάς; Ο ίδιος απάντησε: «Δεν είμαι αυστηρός ως μπαμπάς. Προσπαθώ να βάζω κάποια όρια, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο, αυτό δεν το πετυχαίνω συχνά».

Πώς ξεκίνησε όμως; Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά; Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω κεριά για την Ανάσταση στην Κέρκυρα. Ήμουν 8, 9... Μετά πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Ήμουν συμμαθητής με τη μαμά μου γιατί δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και το τελειώσαμε μαζί... Δούλεψα σε σιδεράδικο... Μετά σε ένα μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω. Πάντα όμως έκανα πρωταθλητισμό».


Ο Σάκης Ρουβάς  κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στο πόσο τραυματικά βίωσε τον χωρισμό των γονιών του: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» παραδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Δείτε βίντεο με ασποσπάσματα από τη συνέντευξη

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!