GOSSIP

Μαλέσκου: «Γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια για την εγκυμοσύνη μου»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούργο9λου ήταν χθες βράδυ καλεσμένη η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια του TV Queens άφησε αιχμές για κάποιες γυναίκες του χώρου της.

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για όλα: για την τηλεοπτική της επιστροφή, για τον γάμο της και τη μητρότητα.

«Ήταν κομβική η αλλαγή που έγινε στη ζωή μου όταν γνώρισα τον σύζυγό μου».

Η επιθυμία για παιδί ήταν κοινή και ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή γιατί τώρα που πέρασε ένας χρόνος τα βλέπω όλα διαφορετικά».

«Ο σύζυγός μου δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση, δεν του αρέσει η προβολή, με τον τρόπο του με φέρνει πιο κοντά στη φύση και στον αθλητισμό».

«Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ήμουν τυχερή. Είχα τα σκαμπανεβάσματά μου και όπως όλες οι μανούλες, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο... Ήθελα να μάθω το φύλο του μωρού γιατί ήθελα να προετοιμαστώ, να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο».

«Έκανα γυμναστική μέχρι και τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης μου, με βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλα 17 κιλά, ήταν σοκ για το σώμα μου».

Αλλάζοντας θέμα έκανε έναν μίνι απολογισμό ενώ εξήγησε γιατί ήταν αρνητική στις προτάσεις που δεχόταν όσο έλειπε από τις οθόνες μας.

«Δεν έχω καμία αποτυχία στο ενεργητικό μου. Οι επιλογές που έχω κάνει ήταν πολύ συνειδητοποιημένες. Έκλεισα τους κύκλους που ήθελα και συνέχισα».

«Όταν έμεινα έγκυος έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω επαγγελματικά, δεν ήθελα να ρισκάρω την πιθανότητα να μην πάει κάτι καλά με την εγκυμοσύνη μου».

«Μέχρι να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου δεν μπορούσα να εξηγήσω σε κανέναν τον λόγο που ήμουν αρνητική στις προτάσεις που δεχόμουν».

Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονταν για εκείνη;

«Άκουγα στενάχωρα πράγματα να λένε για εμένα. Ήταν τρία στάδια αρχικά. Το πρώτο ενώ είμαι έγκυος ενώ δεν είχε ανακοινωθεί αλλά δεν είναι ορατή η εγκυμοσύνη και δεν πήγαινε στο μυαλό κάποιου ότι θα με αγγίξει.

Αυτά που ακούω να γράφονται τα παίρνω μέσα μου αλλά προσπαθούσα να κρατήσω απόσταση συναισθηματική. Το δεύτερο κομμάτι είναι όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη μου και ειδικά από γυναίκες του χώρου άκουσα να λέγονται υποθέσεις και σενάρια στο αν έμεινα έγκυος, αν προέκυψε που δεν ήταν καθόλου σωστά και ηθικά ειδικά να λέγονται από γυναίκα σε γυναίκα και από γυναίκα που έχει γίνει μάνα σε γυναίκα που εγκυμονεί.

Και το τρίτο στάδιο ήταν οριακά να γεννήσω είχα μία πίεση που εκεί ένιωσα ότι με επηρέασε από δημοσιογράφους που με ρωτούσαν πότε θα γεννήσω»,.

Αποκάλυψε όμως ότι στην πορεία δέχτηκε αρκετές συγγνώμες από τον χώρο.

«Βγαίνοντας από όλο αυτό και από την εγκυμοσύνη που ίσως βοήθησε είδα ότι έδωσα χρονικά με διάφορες συνθήκες τη δυνατότητα να με γνωρίσουν».

«Όλα παίζουν ρόλο. Υπάρχει και η περίπτωση που όταν δεν είσαι στο γρανάζι σε βλέπουν πιο συμπαθητικά και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Δεν ξεχνάω το έχει πει κάποιος αλλά οι συγγνώμες είναι καλοδεχούμενες».

«Δεν κάθομαι να επεξεργαστώ και να αναλύσω γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα κρατήσω τη συγγνώμη του και θα υπάρχει από εμένα μία άλλη αναθεώτηση».

Τέλος, μίλησε για το πρωτότυπο πρότζεκτ του TV Queen και το αποτύπωμα που θέλει να αφήσει μέσα από αυτό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!