GOSSIP

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εξηγεί γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδί

O Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Πέμπτης 16/5 στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε και απέκτησε παιδί έως και σήμερα.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν παντρεύτηκα, προφανώς γιατί δεν το ήθελα και επειδή καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα, αυτός είναι ο βασικός λόγος.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ίσως ήμουν πολύ καλά καμουφλαρισμένος. Έδινα το αρνητικό σήμα της μη δέσμευσης, αλλά ήταν και πραγματικό. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην κάνει για γάμο. Στο Ευαγγέλιο ο Παύλος προς τους Κορίνθιους γράφει ότι θα ήταν καλό να μην παντρευτείς. Αν θες να παντρευτείς, παντρέψου. Και Χριστός στους μαθητές του αυτό είπε.».

Και υπογράμμισε: «Δεν λέω “όχι” στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Ποιος ξέρει η ζωή τι θα φέρει; Αλλά προς το παρόν στα 53-54 που είμαι, ζω μια ολοκληρωμένη ζωή ως μη παντρεμένος.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Για το παιδί εγώ δεν θεωρώ ότι το DNA μου πρέπει να αναπαραχθεί. Από την άλλη πλευρά, ό,τι πει ο Θεός. Καμιά φορά είναι το περιβόητο “γεννηθήτω το θέλημά σου”. Επίσης είμαι μοναχοπαίδι που έχει μάθει να ζει μόνο του»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!