GOSSIP

Eurovision: Ο στιλίστας του Ισραήλ λέει πως η Σάττι τον έβρισε! [βίντεο]

Στον απόηχο του σάλου που προκάλεσαν η στάση της Σάττι και οι δηλώσεις μελών της ελληνικής αποστολής στη Eurovision του Μάλμε, ο στιλίστας, που είχε βρεθεί στη Σουηδία, για να επιμεληθεί το outfit της τραγουδίστριας του Ισραήλ, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου και έκανε αποκαλύψεις και καταγγελίες! 

Ο Ισραηλινός στιλίστας Ιtay Bezaleli, αν και αρχικά εξέφρασε τη θετική του άποψη για την Μαρίνα Σάττι, στην πορεία δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη συμπεριφορά της.

«Η Μαρίνα είναι σπουδαία τραγουδίστρια από την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ καλή και την αγαπώ, αλλά αντέδρασε με πολύ άσχημο τρόπο σε εμάς. Αυτή, ο Ιρλανδός και ο Ελβετός τραγουδιστής έκαναν χειρονομία εναντίον της Eden και δεν της συμπεριφέρθηκαν καλά. Ήταν σαν να πηγαίνει στο σχολείο και όλα τα άλλα παιδιά να σε κοροϊδεύουν και να σε βρίζουν», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ήρθαμε με αγάπη στη Eurovision και αγαπάμε την Ελλάδα, ερχόμαστε διακοπές στην Ελλάδα και αισθανόμαστε κοντά στον ελληνικό λαό, είμαστε ξαδέλφια αλλά αυτό δεν το νιώσαμε στη Eurovision από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, ήταν πολύ αγενής σε εμάς».

«Ήρθαμε να κάνουμε μουσική, να μοιράσουμε αγάπη, να κάνουμε ένα καλό σόου. Ήταν ντροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Άκουσα κάποιον να μου λέει “άι γ@@, μην με φωτογραφίζεις”, ήταν η Μαρίνα και το κορίτσι από την Ιρλανδία μου φώναζε και ήρθε κόσμος και με έβγαλε έξω από το στούντιο, αυτό δεν ήταν σωστό και δίκαιο. Μας έκανε κακές πράξεις και ήταν πολύ ντροπιαστικό», αποκάλυψε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα είπε

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!