GOSSIP

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μια πολύ... σκληρή δήλωση για την Βέφα Αλεξιάδου

Η ανακοίνωση πως η γνωστή μαγείρισσα με την πολυετή τηλεοπτική παρουσία Βέφα Αλεξιάδου θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με το συνδυασμό του ΛΑΟΣ, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αλλά ήταν το σχόλιο που έκανε ένας άλλος τηλεοπτικός μάγειρας, ο Ηλίας Μαμαλάκης, αυτό που προκάλεσε αίσθηση καθώς έθεσε θέμα ηλικίας.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα πρωινής εκπομπής είπε: «Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι. Για την Αθήνα, θα δούμε. Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, είμαι αρκετά μεγάλος και νομίζω, ότι ο σοφός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, αν γύριζα, θα ήταν για κάτι μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή, γιατί η τηλεόραση υποφέρει οικονομικά», 

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές, ο Ηλίας Μαμαλάκης απάντησε: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!